Camping Onbestemd gaat naar het Reggedal! Waar we op zoek gaan naar de ziel van het landschap en de rol van de rivier,

Waar we het hoe en waarom van de terugkeer van Wilde Regge gaan zien en horen, Waar lokale helden vertellen over vernieuwende aanpak van het vele leegstaand agrarisch vastgoed, en over de lokale voedselketen, en de agrarische transitie, en over een circulaire humane gebiedseconomie,

 


Waar we zien hoe de ene helft van het dorp iets organiseert voor de andere helft, tijdens de Enterse Dagen,

Waar lokale partijen het gebied aanbieden als laboratorium voor de Omgevingswet en andere experimenten,

Waar dingen nét even anders gaan dan elders, vanwege Naoberschop.

We gaan op reis met professionals, lokale helden en avonturiers, en 's avonds bij het kampvuur worden we geïnspireerd door een dichter, een filosoof, een gitarist, en door elkaar.

 

 

Iedereen die 's avonds aan wil sluiten bij het kampvuur en een drankje mee wil drinken is van harte welkom en hoeft daar geen kaartje voor te kopen!
 De Provincie Overijssel wil stimuleren dat ook niet-professionals mee doen met Camping Onbestemd. Daarom betalen zij de helft van de Dagkaart of de Eigen Tent-kaart van mensen die aangeven niet als professional mee te gaan op reis, maar omdat ze zich persoonlijk betrokken voelen bij het gebied of zelf in de regio wonen.
Voor hen kost een Dagkaart dus € 32,50 en een Campingkaart (met eigen tent) € 57,50. Graag bij aanmelding aangeven dat je voor deze korting in aanmerking wil komen. Wil je mee? 

 

Ga dan hier naar onze boekingspagina

 

 

Lees hier het hele programma