Wie zijn wij?


Een vakantie plannen vinden wij al een feestje op zich. Zeker nu je via Google Maps alvast virtueel door de straatjes van een Italiaans stadje zó het strand op kunt lopen. Wat gaan jullie deze zomer doen? Kies je voor zonzekerheid of avontuur? Voor ver weg, of dicht bij huis? Eén keer lang, of meerdere keren kort? Alles zelf regelen of je laten verrassen? 

 

Als je met ons mee gaat wordt het een avontuurlijke reis want we gaan kamperen op plekken waar geen mens ooit zijn tent heeft opgeslagen. Op onze mobiele camping ontvangen we geweldige artiesten, organiseren we de leukste excursies, luisteren we naar schrijvers en dichters en ontmoeten we de lokale bevolking. We verzorgen je ontbijt, lunch, avondeten en vermaak. En vermaken zul  je je...Stel je eens voor: je ritst 'sochtends de tent open en kijkt uit over de havens van Maasvlakte 2....of rolt zo je bed uit een boot in... Wie kan daar nou nee tegen zeggen? 

 


marco

 

Marco Redeman is proces manager stedelijke ontwikkeling, trainer, liefhebber, meedenker.  Hij is een van de initiatiefnemers van Camping Onbestemd en de stuwende kracht achter Zorgverslimming Leidsche Rijn, een stukje Nieuw Nederland waar hij met veel plezier woont

karlijn

Karlijn van Arkel is ervaren kampeerster en bekwaam reisbegeleider. Ze is begonnen als avonturier, opgeklommen naar vrijwilliger en nu is het voorlopige hoogtepunt: mede-camping baas! Deze praktische idealist schrikt niet van grote insecten en weet hoe het kampvuur aan moet.

In het dagelijks leven kunt u bij haar terecht als u iets leuks wilt doen met groepen in het Sociale Domein

REné

René van der Veer is communicatie strateeg, penningmeester, creatieve duizendpoot bij gebieds cooperatie Marconia en sinds kort mede-camping baas. Voelt zich avonturier in het leven, met een passie voor onverwachte oplossingen waarin mensen centraal staan. Vanuit een diep gevoelde wens om bij te dragen aan een betere wereld werkt hij in het dagelijks leven het liefst voor bedrijven met een zelfde drijfveer.