Het Concept van Camping Onbestemd

 

Camping Onbestemd is een ongewone manier van in gesprek komen over een gebied. De volgende 4 groepen mensen zijn altijd aanwezig: Lokale helden, Professionals, Avonturiers en Kunstenaars.

 

1.

De mobiele camping strijkt in weekenden neer op bijzondere vakantiebestemmingen in Nederland. Op de eerste dag 12:00 uur kunnen de tenten worden opgezet en op 13:00 uur vertrekt de expeditie. De volgende dag rond 14:00 uur eindigt het campingweekend. Het team zorgt voor eten en drinken, eenvoudig sanitair, fietsen en (indien gewenst) voor huurtenten met luchtbedden. U dient zelf voor geschikte kleding en beddengoed te zorgen. Ca. twee weken van tevoren wordt het exacte programma bekend gemaakt.

2.

Op de camping is een uitgebreid excursie- en animatieprogramma. Overdag verkennen de campinggasten per fiets, te voet of per boot de ‘vakantiebestemming’. Het team zorgt voor routes met gedetailleerde informatie en een reisleider met kennis van zaken. Ook zal er uitgebreid mogelijkheid zijn om kennis te maken met de 'inheemse bevolking'. ‘s Avonds wordt er op de camping een uitgebreide driegangenmaaltijd geserveerd. Na het eten zal het animatieteam u verder vermaken. Mail ons uw speciale menu-wensen.

3.

De basis van onze campinganimatie is het aloude kampvuur. Daar worden de verhalen verteld! Plannenmakers, dichters, schrijvers en muzikanten zullen ieder op hun manier bij het knapperende vuur stilstaan bij onze vakantiebestemming. Zij zingen, vertellen, dichten voor u over het Nieuwe Nederland wat we eerder op de dag samen hebben verkend. Samen staan we stil bij de vraag: wat is dit nu waar wij nu samen zijn? Natuurlijk blijft onze campingbar tot in de late uurtjes open.

4.

De tweede dag begint met yoga aan het water, en een ontbijt op een bijzondere locatie ergens op onze vakantiebestemming, met lokale lekkernijen. Natuurlijk is er koffie, thee, sap, een hard gekookt eitje, verse broodjes en diverse soorten zoet en hartig beleg. Tijdens het ontbijt zal er ook nog een aantal speciale gasten aanschuiven die iets bijzonders te vertellen hebben over onze vakantiebestemming.

5.

Camping Onbestemd is geen plek voor kleine kinderen. Ook al zijn we een camping, er zijn geen faciliteiten voor kinderen.

Huisdieren kunnen niet mee

Onze sanitaire voorzieningen zijn om logistieke en kostentechnische redenen zeer eenvoudig. Er zijn bijvoorbeeld geen douches, maar we zorgen wel voor voldoende wasgelegenheid en voldoende toiletten.

Er is geen elektriciteit op de plaatsen. Wel bieden we gelegenheid om je mobiele telefoon, laptop of tablet op te laden.

 

6.

 Na het ontbijt op de tweede dag kunt u, nadat u de tent heeft ontruimd, nog gebruik maken van de fietsen om op eigen gelegenheid nog even rond te kijken. Uiterlijk 16.00 moeten de fietsen weer terug zijn.